SAOBRAĆAJNA KAMERA NAMENJENA POVEĆANJU SIGURNOSTI U SAOBRAĆAJU

EnforceCAM je kamera razvijena da pomogne predstavnicima zakona u svakodnevnom radu u sprovođenju pravilnog ponašanja o saobraćaju. EnforceCAM je dizajnirana da uočavanjem prekršaja podigne nivo bezbednosti u saobraćaju. Kamera automatski detektuje saobraćajne prekršaje kao što su prelazak preko pune linije, vožnju u suprotnom pravcu, vožnju u pogrešnoj traci, vožnju kroz crveno svetlo i nepropisno prelaženje železničkih prelaza. Sistem pod nazivom AID (Automatic Incident Detection) (automatska detekcija prekršaja) koji koristi napredni sistem video analitike omogućava korisnicima da definišu prekršaje u saobraćaju (u zavisnosti od lokacije i važećih saobraćajnih pravila). Da bi se garantovao efikasan i neprekidan rad, EnforceCAM kamera koristi svoje ugrađene detektore, ugrađeni sistem za praćenje pokreta, IR (Infracrveno osvetljenje). Kamera ima mogućnost proširenja prostora za skladištenje podataka – i to sve upakovano u čvrstom IP67 kućištu. Daljinski pristup kameri garantuje korišćenje kamere bez potrebe za prisustvom na licu mesta. EnforceCAM ima trogodišnju garanciju.

PREDNOSTI

EnforceCAM nudi:
  • AID – automatska detekcija prekršaja 

  • Detekcije prekršaja: prelazak preko pune linije, vožnja u suprotnom smeru, vožnja kroz crveno svetlo, nepropisna prestrojavanja, nepropisni prelazi železničkih prelaza i mnogo toga.

  • Daljinski pristup

EnforceCAM nudi rešenje za uobičajene probleme:
  • Uočavanje saobraćajnih prekršaja preko ugrađenih detektora.

  • Koristeći LED diode male snage za optimalni kvalitet fotografije

EnforceCAM kamera je  idealna za:
  • Pomaganje vlastima u regulisanju saobraćaja.

  • Omogućavanje korisnicima da definišu prekršaje u saobraćaju (u zavisnosti od lokacije i važećih saobraćajnih pravila).

Preuzmite uputstvo u PDF formatu