MERILO BRZINE VOZILA U SAOBRAĆAJU  0,5 – 255 km/h.

NOVO MERILO ZA MERENJE BRZINE SA ANPR SISTEMOM treće generacije, zapravo je kombinacija visokih performansi kamere za prepoznavanje, softvera za prepoznavanje registarskih tablica i radara za merenje brzine 0,5 – 255 km/h.

Ova kamera efektivno pokriva sve najčešće tipove registarskih tablica na planeti, preko svojih četiri unapred instaliranih, potpuno funkcionalnih sistema za prepoznavanje tablica, optimizovanih za različite regione sveta. Kapacitet procesuiranja podataka SpeedCAM-a je munjevit, zahvaljujući paralelnom radu sa više jezgara, integrisanom radaru koji prati vozilo koje se približava, kao i integrisanom algoritmu za detekciju vozila kako bi se osiguralo da kamera obrađuje samo odgovarajuće slike. Ugrađeni radar takođe može da vrati potvrđeno merenje brzine vozila. Ova osobina SpeedCAM čini ekonomičnom kamerom za kontrolu brzine. Noćni vid je podržan ugrađenim pametnim osvetljenjem sa sinhronizovanim režimom blica. Daljinski pristup kameri je moguć preko 4G / LTE mreže – a precizne podatke o lokaciji vam garantuje GPS sistem kamere. Robusno kućište IK10 i IP67 u potpunosti štiti naprednu tehnologiju SpeedCAM-a.

PREDNOSTI

SpeedCAM vam nudi:
  • Performanse obrade podataka iznad industrijskih standarda.

  • Prepoznavanje registarske tablice na licu mesta i merenje brzine.

SpeedCAM nudi rešenje za uobičajene probleme:
  • Koristeći integrisani radar brzine kao okidač za fotografisanje i za merenje brzine.

  • Pojačane performanse kamere preko sopstvenog algoritma VehDet.

  • Proširene opcije pametnog osvetljenja za savršeno fotografisanje.

SpeedCAM je idealna za:
  • Fiksnu brzina izvršenja bez petlji ili piezo senzora.

  • Brzi ANPR bez propuštenih situacija.

OPIS

ARH-ov algoritam za detekciju vozila (VehDet) pretražuje i prepoznaje fizičke karakteristike vozila, što znači da nema propuštene situacije: kamera će slikati sliku, čak i ako registarske tablice nema ili je oštećena.

Preuzmite uputstvo u PDF formatu