Project Description

GPS PRAĆENJE VOZILA

MAX GPS je sistem za satelitsko praćenje vozila i osoba. Koristi se za kontrolu, zaštitu i upravljanje voznim parkovima. GPS  sistem omogućava 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji kontinualni nadzor vozila i osoba u zemlji i inostranstvu.

GPS PRAĆENJE VOZILA

MAX GPS je  sistem za satelitsko praćenje vozila i osoba. Koristi se za kontrolu, zaštitu i upravljanje voznim parkovim. GPS  sistem omogućava 24 sata dnevno,7 dana u nedelji kontinualni nadzor  vozila osoba u zemlji i inostranstvu. GPS  sistem koristi najnoviju tehnologiju u oblasti satelitkog nadzora .Osim lociranja, nadgledanja i upravljanjem vozilima u realnom vremenu sistem omogućava arhiviranje podataka u cilju njihovog naknadnog pretraživanja i korišćenja u obliku raznih izveštaja.

Podaci sa uređaja se preko GSM mreže operatera prenose na centralni server gde se naknadno na osnovu njih izrađuje dnevni izveštaj, a na kraju meseca i zbirni mesečni izveštaj.. Ovi izveštaji mogu automatski da se šalju na mail adresu klijenta na dnevnom ili mesečnom nivou.Preko interneta klijent može da utvrdi trenutni položaj svojih vozila, kao i da pregleda sve vožnje u datom danu. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva znamo da sistem štedi troškove, ali i doprinosi obrtu firme. Saznanje da se prati kretanje, potrošnja goriva i drugi parametri vozila, realno smanjuju troškove firme i menja ponašanje zaposlenih.