Project Description

SISTEMI ZA VIDEO NADZOR

Video nadzor omogućava praćenje aktivnosti, ponašanja ili bilo koje druge promene u uslovima životne sredine. To uključuje nadzor sa daljine putem elektronske opreme (kao što su CCTV kamere). Video nadzor se može izvoditi u realnom vremenu ili se podaci mogu prikupljati i čuvati u svrhu procene kada je to potrebno.

SISTEMI ZA VIDEO NADZOR

Video nadzor omogućava praćenje aktivnosti, ponašanja ili bilo koje druge promene u uslovima životne sredine. To uključuje nadzor sa daljine putem elektronske opreme (kao što su CCTV kamere). Video nadzor se može izvoditi u realnom vremenu ili se podaci mogu prikupljati i čuvati u svrhu procene kada je to potrebno.Sistemi se koriste za utovar i istovar robe, nadzor radnika u firmama, nadzor posetioca na nekom događaju i mnogo drugih delatnosti.

Planiranje i projektovanje sistema video nadzora je složen proces koji mora da se uklopi u rezultate analize bezbednosne ugroženosti objekta, lica ili materijalnih dobara uz poštovanje svih postojećih specifičnosti objekta, položaja i njegove namene pa sve do uklapanja u tehnologiju rada koja se u njemu odvija.

Naša firma koristi najsavremeniju opremu za video nadzor vrhunskog kvaliteta i za vas vrši montiranje, ugradnju i podešavanje video nadzornih uredjaja.